Mint minden weboldal, a fonalnagyker.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “OK” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.

Rólunk

CÉGBEMUTATÓ

Vállalkozásunk alapítását a rövidáru kiskereskedelemben eltöltött öt év tapasztalatára alapozva 2007-ben indítottuk, családi vállalkozásként. A megváltozott gazdasági körülményekben, a válság okozta hatások ellenére dinamikusan fejlődünk, növekedünk.

Ezt elsősorban partnereink bizalmának köszönhetjük, valamint annak, hogy a tevékenységi körünkön belül, folyamatosan bővülő szolgáltatásinkkal, szakértelmünkkel, ügyfélközpontúságunkkal törekszünk meglévő és új partnereink igényeit teljes mértékben kielégíteni.

Három szempontot tartunk folyamatosan szem előtt a megbízhatóságot, a minőséget, és a rugalmasságot.

A megrendeléseket a legtöbb esetben azonnal tudjuk teljesíteni. Egyéb esetekben a megbeszélt határidőre szállítunk.

A minőségre a garanciát a partnercégeink biztosítják, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az általuk gyártott termékek területén, és folyamatosan fejlődnek és fejlesztenek a piac változásait, igényeit és kihívásait figyelembe véve.

A holland PIXELHOBBY, a PRYM német rövidáru, az ALIZE kötőfonal gyártó cégek közvetlen beszállítóiként vagyunk jelen a magyar piacon.

A vevőink igényeihez igazodva alakítjuk ki raktárkészletünket és a lehetőségeinken belül egyedi igényeket is figyelembe veszünk.

Meglévő és leendő partnereinknek az elkövetkezendő években is további jó és sikeres együttműködést kívánunk.

Várjuk megrendeléseiket, észrevételeiket!

Oriana Kreatív Kft. csapata